Voordelen AIDA

Onderstaand vind je de belangrijkste voordelen van het ontwikkelen van uw maatwerksoftware met behulp van AIDA op een rij.

Snelle start

De ontwikkelstraat is al volledig ingericht en alle componenten zijn reeds geconfigureerd en geïntegreerd. Ook het user management, inclusief schermen om dit te kunnen beheren, is reeds aanwezig. Dit betekent dat we vrijwel direct onze focus volledig kunnen richten op de voor u te realiseren functionaliteit. Al na de eerste sprint zijn de eerste resultaten zichtbaar.

 

Geen licentiekosten

De software die we voor u realiseren is volledig gebaseerd op open-source technologieën en producten. Ook voor AIDA zelf betaalt u geen licentiekosten, niet eenmalig en ook niet terugkerend. Dit betekent in de meeste gevallen geen of zeer lage licentie- en/of supportkosten, en daarmee een zeer acceptabele ‘total cost of ownership’ (TCO) voor de maatwerksoftware.

 

Geen vendor lock-in

Door de gebruikte technologieën is de klant voor doorontwikkeling of beheer van de gerealiseerde software vrij om een partner te kiezen, of zelf het beheer op zich te nemen. Ook al is uw software gebaseerd op onze Java ontwikkelstraat AIDA, het is dus absoluut geen vereiste met inSystems verder samen te werken. Al doen we u uiteraard wel graag een aanbod hiervoor.

 

Beheerst ontwikkelproces

De ontwikkeling van uw maatwerk software vindt plaats volgens een agile ontwikkelproces.  Dit houdt in dat we  in korte, beheersbare sprints snel naar het gewenste resultaat werken. Het ontwikkelproces wordt ook niet moeilijker en uitgebreider gemaakt dan nodig. Dit betekent dat de kosten voor u beheersbaar zijn.

 

Volledig agile ontwikkeling

Middels korte sprints leveren we voortdurend werkende software op, zodat u al snel een gevoel krijgt bij het te verwachten eindresultaat. U bent als klant en opdrachtgever uiteraard volledig betrokken bij het traject. Tussentijds aanpassen van de requirements blijven ook mogelijk. 

 

Maximale flexibiliteit

Door de gebruikte technologieën zijn aanpassingen en verdere ontwikkelingen geen probleem. Dit geldt zowel tijdens het ontwikkelproces, al is het beter om dat zoveel mogelijk te vermijden, als ook na oplevering van de software. En zoals reeds eerder gemeld, kunt u deze aanpassingen na oplevering zelf uitvoeren of met een partner naar keuze. 


Benieuwd naar de voordelen welke het ontwikkelen van software op maat met AIDA voor u kan betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.