Voordelen AIDA

Het realiseren van maatwerksoftware met behulp van de ontwikkelstraat AIDA levert u een aantal voordelen die voortkomen uit de gebruikte ontwikkelmethodiek alsmede als gevolg van de inzet van Oracle Application Express (APEX) en de Oracle Cloud. Onderstaand vindt u de belangrijkste voordelen van AIDA op een rij.

Snelle start

Het gebruik van Oracle APEX heeft als voordeel dat configuratie en inrichting van de infrastructuur nauwelijks nodig is. Dit betekent dat we snel onze focus volledig kunnen richten op de voor u te realiseren functionaliteit. Al na de eerste sprints zijn de eerste resultaten zichtbaar.

 

Beheersbare kosten

De licentiekosten voor APEX zijn scherp, afgestemd op de prestatie-eisen die u stelt aan de software. De projectkosten voor de realisatie van het maatwerk zijn prima beheersbaar door de Agile-aanpak.

 

Flexibiliteit

Het aanpassen van de maatwerksoftware is geen probleem. Dit geldt zowel tijdens het ontwikkelproces, al kun je dat beter zoveel mogelijk beperken, als na oplevering van de software.

 

Schaalbaar

Het gebruik van de Oracle Cloud betekent dat uw software kan meegroeien met het gebruik. Meer opslag of meer processorcapaciteit nodig? Geen probleem. Ook indien u de software niet in de cloud plaatst, garandeert de gebruikte technologie ruime schaalbaarheid.

 

Beheerste ontwikkeling

Voor de realisatie van uw software maken wij gebruik van een agile ontwikkelproces.  In korte, beheersbare sprints werken we snel naar het gewenste resultaat. Het ontwikkelproces wordt ook niet moeilijker en uitgebreider gemaakt dan nodig.

 

Geen vendor lock-in

Door de gebruikte technologieën bent u voor doorontwikkeling of beheer van de software vrij om een partner te kiezen of dit zelf te doen. Voor Oracle APEX is veel deskundigheid te vinden, geen vereiste dus om met inSystems verder samen te werken.


Benieuwd naar de voordelen die het ontwikkelen van software op maat met AIDA voor u kan betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.