Over ons

Het bedrijf achter AIDA is inSystems. Het ontwikkelen en beheren van applicaties, dat is wat we bij inSystems leuk vinden en waar we goed in zijn. Oracle, Java en low-code platformen als Oracle APEX en OutSystems zijn de technologiegebieden waarmee we dat doen en waarin we zijn gespecialiseerd.

Applicatieontwikkeling en -beheer kan in veel gevallen sneller en goedkoper, als daarvoor maar de juiste methodes en tools worden ingezet. Gebruik van een ontwikkelstraat gebaseerd op Oracle Application Express (APEX) in combinatie met agile werken maakt deze versnelling en kostenbesparing absoluut bereikbaar. Lees hier meer over de voordelen die AIDA biedt.

Oracle Application Express

Het snel en beheersbaar realiseren van software vraagt om passende methoden en technieken. inSystems zet hiervoor vol in op low-code platforms in combinatie met een agile werkwijze. Oracle Application Express (APEX) is het low-code platform waarop de ontwikkelstraat AIDA is gebaseerd.

Oracle APEX as a service

Zowel de met Oracle APEX gerealiseerde applicaties als de ontwikkelomgeving zijn volledig web-based en kennen een uiterst flexibele User eXperience (UX), geschikt voor verschillende type devices. Doordat de applicaties geïntegreerd zijn met de Oracle database zijn aspecten als performance, schaalbaarheid en security gewaarborgd.

Application development met Oracle APEX is o.a. beschikbaar als een service in de Oracle Cloud. Geen zorgen meer over het beheer van de onderliggende database. Tegen zeer lage kosten is het mogelijk om te starten met het ontwikkelen en beschikbaar stellen van schaalbare applicaties.

Bekijk deze video voor meer informatie over Oracle APEX Cloud Service

Klant & medewerker centraal

inSystems werkt voor leuke en interessante opdrachtgevers in Nederland. Ons streven is de informatievoorziening van de klant optimaal te krijgen en te houden. Bovenal willen we onze opdrachtgevers blij maken, ook als dat net wat meer betekent dan dat we hebben afgesproken.

Niet alleen onze klant, ook onze medewerkers staan centraal bij inSystems. Zij zijn het namelijk die het verschil maken bij de dienstverlening aan onze klanten. Bij ons werken dan ook gemotiveerde en gepassioneerde consultants in een open, informele en professionele sfeer.


Ben jij een ervaren Oracle APEX developer of software developer in een van onze andere expertisegebieden? En spreekt onze passie voor software en onze cultuur je wel aan? Kijk dan eens bij onze Vacatures. Of op de website over medium-lance, een aantrekkelijke beloningsregeling waarvoor je bij inSystems kunt kiezen.