Over ons

Het bedrijf achter AIDA is inSystems. Het ontwikkelen en beheren van applicaties, dat is wat we bij inSystems leuk vinden en waar we goed in zijn. Java, Oracle, .NET en low-code platformen als OutSystems zijn de technologiegebieden waarmee we dat doen en waarin we zijn gespecialiseerd.

Applicatieontwikkeling en -beheer kan in veel gevallen sneller en goedkoper, als daarvoor maar de juiste methodes en tools worden ingezet. Gebruik van een platform als AIDA in combinatie met agile werken maakt deze versnelling en kostenbesparing absoluut bereikbaar.

Full-stack

Onze kernexpertises zijn applicatieontwikkeling en beheer, en tot voor kort lag de nadruk op server side development. We zien een groeiende vraag naar de combinatie met front-end development.

AIDA full-stack application development
En dat is waar we onze dienstverlening ook op richten, het volledige ‘full-stack’ speelveld, van back-end tot front-end.

Klant & medewerker centraal

inSystems werkt voor leuke en interessante opdrachtgevers in Nederland. Ons streven is de informatievoorziening van de klant optimaal te krijgen en te houden. Bovenal willen we onze opdrachtgevers blij maken, ook als dat net wat meer betekent dan dat we hebben afgesproken.

Niet alleen onze klant, ook onze medewerkers staan centraal bij inSystems. Zij zijn het namelijk die het verschil maken bij de dienstverlening aan onze klanten. Bij ons werken dan ook gemotiveerde en gepassioneerde consultants in een open, informele en professionele sfeer.


Ben jij een ervaren Java-developer? En spreekt onze passie voor software en onze cultuur jou wel aan? Kijk dan eens bij onze Vacatures.